Suunnittelutoimisto

Etsitkö tekijää, joka toteuttaisi olohuoneen tai lastenhuoneen seinälle uniikin teoksen? Oletko kirjoittaja vailla yhteistyökumppania, joka herättäisi ideasi tai tekstisi visuaalisessa muodossa eloon? Haluaisitko tilata itsellesi tai yllättää tärkeän ihmisen lemmikkimuotokuvalla, josta huokuu itse mallin persoonallisuus?

Erikoisosaamistani ovat eläin- ja luontoteemat. Ainutlaatuisia teoksistani ja kuvituksistani tekee yksityiskohtainen ja persoonallinen tyyli, jossa jokaisen luontokappaleen ominaispiirteet on otettu huomioon.

Henkilökohtainen asiakaspalvelu, asiakkaan toiveiden ja tarpeiden huomioon ottaminen sekä asiakkaan pitäminen ajan tasalla työn etenemisestä ja aikataulusta on minulle asiakastöissä tärkeää.

Toteutan tilaustöitä niin yksityishenkilöille, yrityksille, yhdistyksille kuin järjestöillekin.

Otathan rohkeasti yhteyttä, mikäli olet kiinnostunut kuulemaan lisätietoja!
Ideasi ei tarvitse olla edes aivan loppuun hiottu, sillä autan mielelläni suunnittelussa joko sähköpostitse, puhelimessa tai vaikka videopalaverin välityksellä!

Yhteyttä voit ottaa joko alla olevan lomakkeen kautta tai lähettää suoraan sähköpostia osoitteeseen iisa@studiosorsa.com :-)

Viestisi on lähetetty
Virhe, viestiä ei lähetetä.
Yhteensä:
    Kassalle