Heippa!

Olen Iisa, lempeä ja puhelias nälkämaalainen, joka useiden mutkien kautta on asettunut elämään ja remontoimaan 40-luvun puutaloa Tampereelle.

Ennen Studio Sorsan perustamista työskentelin lasten kanssa, mutta yrittäjyyden olen saanut verenperintönä vanhemmiltani. Lopulta vuoden 2018 loppupuolella irtisanouduin palkkatöistäni ja otin ison askeleen omaa yritystäni kohti.

Kaiken takana on oma intohimoni lastenkirjoihin ja paperituotteisiin, sekä palo oman sisäisen maailman esiin tuomisesta kuvallisin keinoin. Haluan kantaa oman korteni laadukkaan suomalaisen kuvituksen ja suunnittelun kekoon.

Minua innostaa auringonvalo, ihmiset ympärilläni, kevään uutuusjäätelöt sekä kauniit yksityiskohdat katukuvassa, mutta suurin kaikista inspiraation lähteistäni on aina ollut monimuotoinen luonto niin vuodenaikojen upeine väreineen, kasveineen, kuin eläimineenkin.

Studioni sijaitsee mahdollisesti kaupungin valoisimmassa yhteistyötilassa, Työhuone Kissankulmassa. Työyhteisöömme kuuluu kourallinen eri alojen tekijöitä ja toisin kuin tilan nimi antaa ymmärtää, joukossa on myös useampia työhuonekoiria.

Kuva: Ninni Vidgren
Yhteensä:
    Kassalle