Yrityksen arvopohja

Käytämme tilausten paketoinnissa aina mahdollisuuksien mukaan kierrätettyjä materiaaleja ja muovin turha käyttö niin tuotteissa kuin pakkausmateriaaleissa pyritään minimoimaan.

Studio Sorsan oman malliston tuotteet ovat aina Suomessa valmistettuja, ellei tuotteen yhteydessä toisin mainita. Yksi tärkeimmistä yrityksen arvoista on yhteistyö toisten kotimaisten yrittäjien kanssa sekä suomalaisen käsityön tukeminen. Tuotteiden laatu ja jäljitettävyys ovat etusijalla.

Tuotteet ja materiaalit ovat aina tarkoin valittuja ja tuotteet ovat kestävän kehityksen mukaisia; laadukkaita ja ympäristöystävällisiä. Tuotteiden laatua ja kestävyyttä kuitenkin jatkuvasti tarkkaillaan ja kehitetään, mikäli laadussa ilmenee puutteita. Laaduntarkkailussa ja kehitystyössä ensiarvoisen tärkeässä asemassa on asiakaspalaute, mikä on aina tervetullutta – niin hyvässä kuin huonossakin.

Arvoihin kuuluu myös henkilökohtainen asiakaspalvelu, jonka aikana asiakkaan toiveet ja tarpeet otetaan huomioon. Asiakas pidetään aina ajan tasalla työn etenemisestä ja aikatauluista.

Yrityksen tavoite on tarjota kaunista kuvitusta ja laadukkaita tuotteita kaikille, joita sykähdyttää luonto ja sen eläimet, mutta pitkällä tähtäimellä haluan erityisesti kohdistaa huomioni lapsiin.

Yhteensä:
    Kassalle